Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under november 2006

Av Therese :) - 14 november 2006 20:33

Skulle någon vara intresserad av köket så finns det till salu :D:D

Av Therese :) - 14 november 2006 20:31

Eftersom att jag vet att det finns personer som har funderat på hur det såg ut i det senaste rummet som vi fixat, så kommer en (liten) före bild här :DEfterbild kommer... Håll utkik ;)

Av Therese :) - 12 november 2006 12:54

Nu är det klart med lägenheten. Städade ut det sista igår och sen efteråt så berömde vi oss själva med ett maxmål på Max. Det förtjänade vi verkligen :DSå nu var det klart. Snart så ska nyckeln överlämnas men först och främst så ska jag dit idag en sväng och tvätta en matta. Gäller att ta vara på tvätt tillfällen när man har en ynka liten tvättmaskin och inga torkmöjligheter förutom om man hänger det i typ alla rum.. och hur mkt ordning blir det?! Har hela morgonen hållt på att plocka upp en massa lådor. Känns som om det aldrig tar slut. Hur kan man ha så mkt saker? Snart ska man dra iväg och grattulera mamma och pappa. Mamma för hon fyller år och pappa för han har farsdag men det visste väll redan alla?!Nå, nu är det dags att slå in pappas present :D

Av Therese :) - 10 november 2006 08:02

Igår när jag satt och lyssnade på radion på väg till jobbet så hörde jag att dom pratade om, ta bort 20 kr sedlarna och införa mynt ist. Tänker ni som jag? Ännu tyngre plånbok... Oh no!Mer sedlar ist. med bättre kvalité, Tack!Sen kommer ni väll alla som har en pappa ihåg att på söndag är det farsdag?!

Av Therese :) - 9 november 2006 08:40

Jag är less, sååååå less och irriterad!När jag kom till lägenheten igår så upptäckte jag att saker jag rår om låg i soptunnan.. så man kan ju fundera på vad mer som slängts när jag inte varit med som andra kanske tycker är skräp men jag vill spara. Tydligen så är det ett måste att ALLTID måsta ligga med. Nå väl, det är väll lika bra att jag säger alla en sak: Mina saker är mina och dom tar jag hand om tills den dagen jag dör eller ber någon annan om hjälp med dessa! Tack för mig, hej!Respektera det!

Av Therese :) - 8 november 2006 08:14

Det är bara mitten på veckan ännu, men ändå så gruvar jag mig inför helgen. Då ska vi gno det sista i lägenheten.. urscha Men men, det är väll bara att ta tag i det. Funderar på att åka förbi där idag och kolla i frysen samt kylen samt ta med lite blommor som finns kvar där. Ska bli riktigt skönt när allt är avklarat! Lääängtar! Nå väl, annars.. vad har hänt dom senaste dagarna? Jo, i helgen så jobbade jag.. Var en rätt jobbig helg, mkt att göra.På lördag kvällen va jag på 40-års fest. Trevligt :D Fast dock fick jag avvika rätt tidigt med tanke på att man skulle orka med söndagens jobb och hade varit vaken tidigt på lördags morgonen och packat en massa! Igår efter jobbet så åkte vi ut på Ikea och inhandlade gardinstänger, en bokhylla och lite annat små krams som behövdes. Därefter åt vi på donken innan vi åkte iväg hem. Mkt behövligt att äta lite snabbmat med tanke på att när vi kom hem så skulle vi få in en kyl/frys som killen varit och hämtat. Och det var inte det lättaste. Vi pusta och pusta. Vi fick in den! Åhh, kändes riktigt skönt efteråt. Sen så satt vi ihop hyllan som vi köpte. jätte fin en. Enbart 280,- (?) med en liten skada på. Men den syntes inte där den stod :D Hade tänkt köpa en lika dan hylla fast då kosta den över 800,-. Så det var ju asbraigt :DFår kanske ta mig i kragen och lägga in lite bilder framöver??! Ne, återgå till jobbet som gäller nu. Tjaaao!

Av Therese :) - 5 november 2006 20:52

Att man ska flytta men de bokar in den enda helg då man jobbar så att man absolut inte kan själv.. Var inte ens en idé att försöka byta arbetshelt med någon på jobbet som det var 40-års fest igår för ena tjejen på jobbet och alla skulle dit. Nå väl, men jag har ju upptäckt att man verkligen inte får saker som man själv vill när man inte får packa själv. Som tur var så hade jag redan i veckan börjat och plocka ner glas sakerna i massa olika lådor för att ta med mig. Men långt ifrån allt hann jag få ner.. så då har man ju insett att man värderar inte saker på samma vis. En jättefin blomgrupp med kruka som jag fick när jag fyllde år som är torkad hade dom enbart kasta in i ena skåpet och sen så krukan vet jag inte var dom har kasta men dom lär väll kasta den i någon låda och inte brytt sig så mkt! Vill inte tänka på hur en del andra saker kan se ut... :S Och bara för att man säger att dom ska vara försiktig med sakerna så verkar man ju som man ska få skit för det med....Neeee.......

Av Therese :) - 4 november 2006 10:44

Känner mig helt uppe i varv... har varit i lägenheten och plockat, plockat och plockat saker... varit uppe sen kl. halv 7... Och då började jag med att plocka ihop lådor för att sedan dra till lägenheten. Blev nog inte förän vid kl. 8 som bilen drog iväg. Men ojojoj, vad jag packa.. Tro hur de går för dom andra nu. Hoppas de packiterar sakerna väl så att inget går sönder då blir det inget kul..! Känns som att jag skulle behöva gå och sova en stund. Tro hur jag ska klara av 40-års festen ikväll?! Återstår att se :DNe, nu ska jag fortsätta med arbetet.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards