Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under december 2008

Av Therese :) - 16 december 2008 14:04

Min kropp är inge vidare idag. Ont överallt. Att bara sätta sig på en stol är en plåga. Hoppas bara inte det är magsjuka på g. Hörde att en av dom jag jobba med troligen hade åkt på det URSHCA!


Är iaf på jobbet idag. Dum som man är så plågar man kroppen in i det sista!

Men jag vill verkligen inte bli sjuk! Man måste intala sig att man är frisk!


Även att det verkar vara kaos i nätverket eller något sånt här på jobbet just nu. Skit jobbigt! Att skriva ut går ju inte i den snabbaste tackten. Har väntat i 10 minuter på en utskrift nu! Kommer kanske snart?????


Jag väntar vidare...

Av Therese :) - 15 december 2008 21:19

Efter jobbet idag så åkte jag ut till Ikea, jysk och siba och kollade lite. Hittade inte så mkt skoj. Men lite småkrafs iaf. Fick vara med om en ny sak på Ikea även. Självskanning av varorna. Var lång kö i den vanliga kassan så tänkte att de va lika bra att testa. Och så gjorde jag även. Killen som stod där o kolla tyckte att jag klarade mig bra. *kände mig stolt* 

Lite ovan var man allt. Aldrig tidigare shoppat "själv" så det var ju verkligen en upplevelse. Säkerligen kommer jag göra det igen med.


Jag tror att självskanning är framtidens kassörska, vad tror du? 

Av Therese :) - 15 december 2008 13:25

Nu är man mätt i magen efter att man precis har stoppa i sig en stor tacco tallrik, en god en sådan även :D

Så nu sitter jag och har börjat jobba igen. Men allt går så sakta i väntan på att alla papper ska åka in i scannern och bli synliga på dataskärmen. Men snart så e det klart..


Morgonen var lite jobbig imorse. Precis gjort mig klar för att åka och var ute i god tid men som vanligt är det alltid något som ska jävlas! Så när jag kikade på klockan på ugnen insåg jag att den var helt svart så därför kikade jag på micron istället och även den var svart. Första tanken, strömavbrott igen? Andra tanken, det lyser i taket. Kontrollerade i proppskåpet och där var allt i sin ordning. Men dock inte lamporna i rummet intill. Där det lyste lite glödande i fönstret samt ett oljud från video- och dvdspelaren. Ut för att springa iväg i djupsnön för att komma fram till nästa proppskåp. Även där såg allt bra ut.  Men tänkte att det måste trots allt vara något fel där och började byta säkringarna. Och vips så hade jag lagat felet. Det var ju en  säkring som var på väg att kracha! Men istället så han jag då inte tanka imorse när jag skulle till jobbet. Så jag hoppas att man i eftermiddag kommer fram till macken.

Av Therese :) - 14 december 2008 21:10

Ikväll var vi bjuden till V och I på grötmiddag. Då gröt inte är en hit hos mig (speciellt inte klumpgröt) så fick jag äta skinkmackor samt gravad laxmackor och mjölk därtill. Absolut inte helt fel det heller. Gott!



Sitter just nu och småkikar på Åkalla. En tv-serie som jag även förra veckan små kikade på. Men jag vet ännu inte riktgit va det handla om. Mer än att det är utländska familjer och att det är lite religons trubbel.


*gäsp*


Är nog allt lite trött känns det som, så efter programmet är slut ska jag kila direkt till sängs för att natta eller kanske kika lite mer på tv.. Men skönt iaf att göra sig klar för sängen.


*tjingeling*

Av Therese :) - 14 december 2008 12:32

För fjärde gången idag (tror jag det är) så går strömmen. Börjar bli rätt jobbigt att vara utan ström. Har varit utan ström en sväng i typ 2½ timme. Sen så gick strömmen precis men kom tillbaka efter ca. 30 sekunder.


Men nu håller jag tummarna *ström resterande tid av dagen*

Men med tanke på hur det ser ut ute med snö som hänger ned träden samt elledningar som hänner ner så tror jag knappast det blir bättre av att det smådugga ute trots att det är kallt ute.


Dags att fixa lite och hoppas att inte strömmen försvinner igen!

Av Therese :) - 13 december 2008 23:49

Dagens middag, Mongolisk Buffé! Hur gott som helst! Spännande. Aldrig tidigare ätit mongolisk mat så bara det var en upplevelse. Att plocka ihop det man önskar äta på tallriken och sen lämna fram maten och vips så är den färdig stekt. Sen fick man ta ris, friterad kyckling, sås och lite sånt till.

Helt klart kommer jag gå tillbaka dit. Skulle lätt kunna gå dit redan imorgon!!!! Men finns ett litet OBS! buffén serveras endast fre-sön.


Tre rätters för endast 119.- tyckte jag var ett najs pris.


Restaurangens adress:

Restaurang Canton

Trädgårdsgatan 17, SUNDSVALL


Lägg det på minne!!!


Efter middagen blev det bio. Låt den rätte komma in. Men alltså, vilken skitfilm! Ingen händelse, filmen stod och stampa på ett å samma ställe rakt igenom!


Filmens betyg: En gång, aldrig mer!


För info om filmen se videon.

Av Therese :) - 13 december 2008 17:43

Någon som ätit på mongolisk restaurang och vet om det är gott????


Tell me!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards