Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juni 2007

Av Therese :) - 13 juni 2007 21:36

Det känns lite konstigt att gå från jobbet och önska trevlig semester.. Känns som så länge kvar. Men jag är ledig imorgon sen är det många som är ledig på fredag.. och sen är det dags för semestrarna. Nå.. då kan man börja nedräkningen till min börjar.


1v. kvar...

2v. kvar..

3v. kvar..

4v. kvar..


Länge kvar..

Äh, tar och drar och spelar lite tv-spel... blir nog Worms.


Pang, pang maskslamsa!

Av Therese :) - 13 juni 2007 13:06

På 60-talet varnades killarna för att ha alltför åtsittande jeans.

År 2004 varnas killarna åter igen dock inte för jeansen utan nu för att ha bärbar dator i knäet för länge. Förklaring till detta är att temperaturen för de spermietillverkade testiklarna vill ha en sval miljö.

Nå allesammans, att tänka på är nog att ha inte datorn för nära pungen för när den ökar med 1,0 - 2,9 grader så försämras mannens fruktsamhet.


Läs mer på Expressens hemsida


Tänk på de framtida barnen! :D

Av Therese :) - 13 juni 2007 09:39

Ibland är det svårt att säga saker rakt ut. Tystnadsplikt hit och dit. Hur ska man gå tillväga när man möter någon man känner.

Vill personen att man ska prata eller ej?

Vill personen prata om det inträffade?

Ska jag hejja eller inget se?


Det är svårt.. ja, det är det allt!

Av Therese :) - 12 juni 2007 22:20

Gör testet du med på Ahlgrensbilar´s hemsida!


Av Therese :) - 12 juni 2007 20:59

Hiv män dit och hiv män hit.. Det är ju ett välldans surrande om detta nu och tydligen har en till hiv man blivit haffad nu..

Men hallå... Gör något åt det så fort man kommer på att dom är smittbärare och inte kan hålla pillenorken i styr. Kanske dags att korta av "den" lite så kan dom ju inte smitta lika lätt.

Värre blir det med tjejer som har hiv. Vad ska man då göra med dom? Hmm... Tål att fundera på. Borde kanske vara bra med botemedel mot hiv. Men, tyvärr är det ju inte riktigt så.. Men i framtiden... Kanske....?


Sprid inte smittan vidare!

Behåll den för dig själv och informera den person som det finns risk att smitta!


Borde även kanske vara någon som borde gälla för våldtäktsmän....

Se bara på Alexandramannen.. som ska överklaga och överklaga.. Men nu hade han ju fått avslag i HD. Kanske var det lika bra det?! Lär väll inte gjort honoms straff något kortare för det. Så många ofrivilliga som han satt pillenorken i som absolut inte velat det! Han borde allt få en kortare pille efter de syndiga brott han gjort!!!


URSCHA!!!!

Av Therese :) - 11 juni 2007 19:45

Får man låna tro??

Eller behövs kanske en privat chaffis :))

Av Therese :) - 11 juni 2007 13:23

Åh, så god kycklingsallad Sara hade till lunch! Smått avis blev man när man själv enbart hade några flottiga pytt-i-panna bitar i en bytta! Tur att Sara gumman inte ville äta upp sin mat så jag fick smaka lite av hennes underbara sallad ;)

Har haft upplärning idag.. Går ju sådär.. Men om intresse finns att lära sig så kommer personen nog att klara av det med! Kan ju vara bra, i framtiden.

Inte långt kvar till halva arbetsplatsen drar på semester. Trevligt för dom men själv så spar jag mig några veckor. Hoppas att det blir fint väder i sommar.


Ge oss sol på dagarna och mkt värme samt regn på nätterna!

De tycker jag vore bra!

Av Therese :) - 10 juni 2007 21:15

Har målat med grundfärg idag på den del av huset som var slipat. Kände att det var allt lika bra att göra det så att det inte blev regn på väggen och allt skulle vara dyngsurt!

Annars har helgen varit rätt lugn. Har tvättat mina två kärror (bilar) så nu är dom nästan lika skitig som innan jag tvätta dom. Otacksamt! Men det är ju pollen tider nu helt klart!

Hade planera att grilla kött idag men planerna blev ändrade när vi istället blev bjuden på spagetti och köttfärssås. Gott det med. Grillat blir det imorgon ist då :D


Imorgon så kommer vår käresta nya arbetskamrat. Ska vara med mig på förmiddagen... Jag ska liksom vara "fadder" som det kallas. Vi får väll se hur det kommer gå.


Pratades även kanske om att åka på bingo på onsdag.. vore ju rätt trevligt?! Kanske kan man vinna igen?

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards