Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under december 2005

Av Therese :) - 11 december 2005 14:40

Kort sammanfattning av vad som hänt de senaste dagarna!Xbox spelning, kina restaurang, Julbord, friskvårdstimme, varit på bilfirma och prata lite om min bil också jobb förståss!Och idag har jag inte gjort så mkt.. hållt på o plocka undan lite saker... och slagit in lite julklappar! Skojjigt e det! nu så ska jag spela lite xbox :)

Av Therese :) - 11 december 2005 14:40

Kort sammanfattning av vad som hänt de senaste dagarna!Xbox spelning, kina restaurang, Julbord, friskvårdstimme, varit på bilfirma och prata lite om min bil också jobb förståss!Och idag har jag inte gjort så mkt.. hållt på o plocka undan lite saker... och slagit in lite julklappar! Skojjigt e det! nu så ska jag spela lite xbox :)

Av Therese :) - 7 december 2005 13:11

Idag så ska vi ha julmiddag på jobbet. Känns faktist som att det kommer bli lite trevligt trots allt! Enbart två som inte kommer.. va jag vet hittills! Ska iväg efter jobbet och shoppa en julklapp som kostar ca. 40-50kronor och börjar på i... Tro vad det bli? Skulle behöva bra förslag.. Men hittar säkert något annat annars. Kanske bra? Kanske dåligt?! Jeje.. säkert något som duger! Tid för att börja jobba snart igen... Matklockan ringer ut! Tjingeling!

Av Therese :) - 6 december 2005 14:14

Tycker det känns lite konsigt idag jag... lixom.. kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att jag känner det så... men så e det.. :(Jobbigt! Känner att jag blir irriterad på minsta lilla... Åhhh, det är så jävla jobbigt och störigt att jag ska behöva känna så!!!Känns som om man öppnar munnen och säger något så vill de andra bara hugga på vad man säger... allt är bara fel! FEL, FEL, FEL!!!! Tur att alla är så perfekt! BLÄÄ för att ens kliva upp idag!Skulle vilja åka på en lååång semester! Få vara ledig och bara ta det lungt! Slippa allt gnäll, tjat, tvång, måsten osv. Men måste väll åtminstonde hålla ut till nyår.. sen så vet jag ju inte om jag har ngt jobb eller ej... Åh, jag är sååå trött! Vill att klockan ska slå 16 så att alla går hem från jobbet... så man slipper några iaf! Känns lite tungt att vi ska ha julfirande med jobbet imorgon.. vet egentligen inte om jag orkar det. Har lust att klia mina ögon... just nu känns de ungefär som man skulle ha gråtit i flera dagar.. men jag har inte gråtit alls.... BLÄÄÄÄ!

Av Therese :) - 5 december 2005 12:29

Brevbäran, brevbäran, brevbäääran!!! Var är du! Jag väntar på posten!!! BREEEEVVBÄRAN! (Kluns i brevinkastet) Äntligen kommer posten! Den jag väntat på hela morgonen!!! Wehooo!!! Där är avin! Avin till paketet som finns på posten! YES, YES! Idag får jag iaf mina saker.. de jag väntat på hela helgen... iofs. så har jag ju jobbat hela helgen... så hade inte kunna "leka" med de så mkt ändå... Hoppas bara inte det är en tegelsten man fått i paketet.. Då skulle man ju bli rätt besviken! Så man får väll snart kila iväg och hämta paketet... dock står det att man inte får hämta det före 17:00, men de borde ju vara framme.. eftersom att de står i leverans grejjen om man kollar paketnr. att det skulle ha levereras dit i fredags!Men hur som helst får jag ju det idag... jag trodde inte att brevbäran hade ngn post till mig idag... eftersom att brevbäran var 2 ½ timme försenad!!!!!! :PMen tydligen... Ringde till parkeringsgubbarna på sjukhuset idag å... och fråga var man står i kön för antingen få garage kort eller motorvärmare... Man börjar ju tycka det är konstigt att 2 av arbetskamraterna som anmälde sig samtidigt har fått motorvärmarplats men inte jag.. men men... :SDe klanta till sig rätt mkt när de skulle anmäla sig till de båda.. nämligen de va så att jag sa åt de att de kunde sätta upp mej på de båda. Nästa gång jag kom dit och skulle förlänga mitt uteparkeringskort så skulle de kolla var jag låg i kön.. då hitta de inte igen mig på den... så tydligen hade de missa o lagt dit mej ändå! :( Han lovade då att han skulle sätta in mej på listan där jag borde varit... men tydligen så gjorde de inte det ändå.... GAAAAHHH! Dumma folk.. så nu ligger jag ett halvår efter arbetskamraterna... dvs. många fler som som har anmält sig till köön... IRRITERANDE!!!!!! BLÄÄÄ!!! STÖÖÖRIGT!! Men sånt e livet... Hårt.. Man vet ju inte ens om man e kvar efter nyår heller så... Jeje.. skitsamma orka inte bry mej!Får väll vara glad för det man har och det man får... för snart så får jag ju mitt paket!YEHOOOO! :D

Av Therese :) - 3 december 2005 21:41

Dagen började slitsamt och slutade lungt! Telefonen gick het och skrivaren spottade ut massa beställningar från akuten... Det va dags att börja att jobba! Journaler skulle fram på massa sjuklingar! Det är typ hur min dag varit och nu är det dags för att se lite på tv.. kanske tom. se någon bra film, för julkalendern har jag nyss sett! Annars hade man måsta sett på den! :) Prata med mammsen förut å.. hon berätta att vår kanin Svartnos avlidit. *snyft* Henne har vi haft sen hon va nyfödd.. hon var nämligen ett barn till två kaniner som vi hade tidigare... Minihopp och Grållan. De alla finns nu i kaninhimlen och skuttar runt och är glada! =/Nu ska mina kissar få vitamintablett sen dags för tv. Tv tajm, Film tajm... Godkväll!

Av Therese :) - 2 december 2005 20:14

Jahaja.. Då har man idag jobbat och slitit! Ungefär som vanligt ;)Haft det rätt trevligt på jobbet ändå... Började dagen med att Sara bjöd på god knäck, sen så va det fika, lunch.. och på lunchen så åkta jag o sara och handla lite till jobbet.. typ kakor och kex, grönsaker, diskmedel, läsk osv. va rätt skoj! Därefter så jobba vi ett tag till åsså sen så blev det eftermiddags fika och då bjöd Tina på god hallonpaj.. till det drack vi glögg :) Riktigt gott.. dock en konstig blandning.. hihi :)Under fikat fick vi ett mkt tråkigt samtal.. ena arbetskompisens pappa hade avlidit under dagen *tycker synd om henne* Såntdär e inte alls skoj!Efter jobbet hämta jag upp min kompis osså drog vi iväg på ica och skulle hämta ett paket... men fick inte det... tydligen har de ändrat kolli nr. på vägen så jag har fel *gråta* jag som ville ha mitt paket! Men nu måste man väll vänta till måndag.. :(E ju skojjiga saker i paketet juuuue! Har åsså varit med o köpt en krachad mc... den som vi va och kolla på igår... Den blir säkert bra när den är lagad å så men just nu såg den lite skabbig ut! Taskigt att köra på bakhjulet och slå över med enbart trafikförsäkring Snart ska jag och Jenny se på Idol... tro vem som kommer vinna... Säger som så jag... Må bäste man/kvinna vinna!Sitter nu och ser på julkalendern... svt.se. som vanligt så missar man julkalendern... tur den finns på internet!Säger bara detta jag:Lola, Lola Larsson, snart e det jul!

Av Therese :) - 1 december 2005 10:19

Ännu en dag...Dags att vakna vid 7-tiden tycke mina kissekatter åtminstonde.... Så någon av de kissar i sängen.... Bläää! Men vakna förståss att det är kallt o blött. Ville bara inte kliva upp... men de va ju så äkligt... ville inte precis ligga där o rulla mig. Så de va upp ta ur sängkläderna o springa till tvättstugan för att hitta tvätt tid. Tur att man va ledig, för de fanns tid i tvätt 11-13 så får passa på att tvätta mitt gosiga duntäcke då! Fick även se att de typ rivit ner typ allt på en hylla förutom de 3 foton som stod där och en vinkaraff. Tur för mej att de klara sig iaf.Dock fick jag ju jord typ över hela golvet ist. så funderar på om jag ska ta mattan för den är full av jord... å... kanske blir lite julfint isf. Även att man missade julkalendern imorse :( Men kanske få se vid något annat tillfälle.... Ska gå o ta mej en krämbulle som jag bakade igår... De blev SUUUPER goda Tjaao!--------Nu är iaf mitt duntäcke tvättat! Så det luktar sååå gott!!! Det är ju rätt possitivt med att man får storstäda sängen!!!! Har varit på Ikanohuset idag... varit på Ikea och lite så med Jenny... Va så skoj :D Hade en massa att kolla på så mkt att vi höll på att missa att åka hem till julkalendern kl. 18:15.. Jag hann dock inte hem förän typ halva hade gått... men gjorde den upptäckten att man kan kolla på avsnittet på www.svt.se! Wehoooo! Så det gjorde inte så mkt att jag missa det...Har ikväll varit och kollat på en voltad MC som killen troligen ska köpa till sin fordons samling... Ojojoj, att man orkar...Dags för ett inspelat program av Efterlyst sen dags för att sova.Hoppas på att få lite saker imorgon som jag beställt...Den som lever få se om de kommer!Godnatt!!!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2005 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards