Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under augusti 2010

Av Therese :) - 25 augusti 2010 17:48

Precis vad jag inte behöver var av att mötas av massa äckliga saker. Så nu måste jag städa lite. Kan inte förstå vad det kommer från men vad jag kan se att det är så ligger det en mus/rått tass. Frågan är hur den kommit in. Genom dörren eller någon liten springa någonstans?! En fråga som jag säkert aldrig får något svar på!






Av Therese :) - 24 augusti 2010 18:56

Tänk att så lite kan göra mig lite lyckligare fast man ändå inte är så glad..


Har precis installerat en skrivare och det funkar kanon. Helt sjukt! Det fungerar faktist att skriva ut via nätverket. Alltid brukar det var något som krånglar men idag så räckte det med att koppla in skrivaren och ta bort skydds sakerna och sen lägga in skivan med drivrutinerna i datorn och vips skrevs en testsida ut! HURRA!


Har hört mig runt om lite jobb också och kanske att jag kan få ett tillfälligt jobb.. Beror lite på hur det slutar med det hela. *håller tummarna* Men trots det så kan jag ju inte sluta att söka jobb, så ikväll ska jag ta mig i kragen och skicka iväg en massa ansökningar. 


Åh, fy.. Nä nu kom jag precis att tänka på några tråkiga saker... Ekonomen hade glömt att alla anställda skulle ha lön imorgon, så det blir att tacksamt vänta en dag extra för att han glömde eller snarare inte hann (vad som är rätt svar vet jag ikke). Dessutom ska personen som ska ersätta mig visas runt imorgon. Inget jag ser fram emot direkt. Hade lika bra kunna varit borta då känns det som! Hoppas bara inte jag åker på att lära upp henne sen å.. Om dom nu bestämmer sig för att anställa henne.

Jag vill känna glädje över att gå till jobbet och det gör jag för tillfället inte. Riktigt tråkigt. Jag önskar mig ett nytt jobb där det känns som man är önskad för i nuläget känns det som att vi har dig i väntan på att vi hittar den nya. (skittrist känns det)


Ne dags för att kolla till party tältet och hoppas att det inte kollapsar av allt regnvatten å blåst och sen hemlagad kebab pizza med vitlökssås. *slickar mig runt munnen* Det ska bli riktigt gott! Sen Fångarna på fortet och jobb sök. God kväll!

Av Therese :) - 23 augusti 2010 21:57

Måndag har rullat förbi med inte världens bästa morgon. Men dagen tog sig och blev väl lite bättre. Hoppas det går bättre för mig imorgon. 


Nyss sett lite tv, Fångarna på fortet och Time Out. Så nu börjar väl klockan bli mycket. Antar att det är dags för att gå och lägga sig. Kanske ta en dusch innan. Hann inte riktigt med det i morse..





Av Therese :) - 22 augusti 2010 22:51

Jag minns dom dagar då Fångarna på fortet gick på tv. Då var man inte direkt gammal, konstigt att det nu ska börja på tv igen. Måste varit under 90-talet som jag följde det. 

Jag kommer garanterat att sitta bänkad framför tvn för att se det imorgon. 

På sätt och vis är det lite mysigt att hösten är på g. Då vet man att lite roliga program kommer. 




Dags att sova, imorgon väntar ännu en arbetsdag. 


Av Therese :) - 20 augusti 2010 21:02


I morse när jag skulle åka till jobbet möttes jag av flera stora fåglar på vägen. Fortsatte mot dom men dom flyttade sig inte. Jag saktade in och insåg att det var ett gäng med tjädrar. Tre honor och tre hannar. Inte ofta man ser en tjäder och helt plötsligt var dom sex stycken. Bara någon meter ifrån dom var jag. Så skulle till att ta fram mobilen/kameran och inser att den ligger hemma på byrån. Körde sakta förbi fåglarna och vände. Sen hem, hämta mobilen och iväg igen. Dom hade då flyttat sig vidare så tyvärr fick jag ingen närbild men trots det delar jag med mig på en bild jag knäppte. Se så fina dom är. 


Av Therese :) - 20 augusti 2010 18:39

Denna vecka har det varit otroligt mycket nät shopping. Ropade in en Iphone på Tradera och den kom idag. Faktiskt så fungera den helt okej. Vad jag märkt. Är iofs. inte så kompis med det telefonmärket. Men kanske blir man någon gång. Är ju inte jag som ska ha den så..

Sen idag så beställde jag en laserskrivare. Hoppas på att den kommer rätt fort. Blir spännande att se hur den fungerar. Hade fått rätt bra omdömen och dessutom gick den att koppla till nätverket. Tro om det kommer fungera?


Ska gå och fixa lite middag nu. Magen börjar bli lite kurrig. Godkväll med er!

Av Therese :) - 19 augusti 2010 20:51




Då en person lånat hushållsvågen och tydligen inte vela lämnat tillbaka den så hade jag ingen bra våg att väga på. Så jag fick ta badrumsvågen. Den visade 1.5kg Men då avrunda den till hel och halv.


Nu måste tas hand om svampen sen ska jag fixa varma mackor och o´boy, tro jah!



Av Therese :) - 17 augusti 2010 21:29

Chatten är placerad i kö....


Ja precis så är det. Iställer för att ringa till någon kundtjänst när man behöver hjälp så är det kanon att kunna sitta uppkopplad mot internet och chatta med kundservicen. Så nu får man se om dom kan hjälpa en... 


En uppdatering skickas till digitalboxen. Nu ska bli spännande att se vad som händer. Kanske kommer några andra kanaler än 1,2 och 4 fungera sen *håller tummarna*





Edit: JA!!!! Det fungerade!!!! :D

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards