Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under februari 2010

Av Therese :) - 3 februari 2010 19:41

Snart ska ut och skruva lite skoter. Sen kanske att min lilla pärla kommer starta och ticka på som en klocka.Annars ringde telefonen idag precis då jag skulle maila en man om jobb. Så framöver här får vi se vad som händer. Spännande.... :-DAtt blogga från mobilen är inte min grej så tack och hej!

Av Therese :) - 3 februari 2010 13:21

Har du tid för en dejt imorgon vid 16-tiden? Du vet vad som händer den tiden ungefär....    


Haha, vilken rolig gammal bild jag hittade på oss. Gatufesten, 2008??

Av Therese :) - 3 februari 2010 09:00

Jag behöver just nu skriva av mig några rader...


Snälla någon, kan någon ta mig ifrån mitt jobb idag. Jag klarar inte av att vara med vissa personer idag. Redan när jag kom till jobbet imorse möttes jag av en person som vägra säga ens hej! Skit samma, vill hon inte hejja så inte tvinga jag henne. Jag gick och bytte om sen skulle jag logga in i flexsystemet. Jag ber snällt om att få logga in och då lägger kärringf*nskapet av världens suck.


Att sen folk säger åt mig att det har kommit en beställning. Jaha tyckte jag.. So what lixom. Fixa det då! Nä, då mena hon att jag skulle göra det men kunde inte uttrycka sig att jag skulle hjälpa henne för hon hade mycket eller liknande. Köra med folk, det går bra det!


Jag skulle kunna sätta mig på en stol just nu och grina.  Jag behöver få tillbaka lite av arbetsglädjen.


På mådag kommer ännu en ny person som ska jobba på denna arbetsplatsen tills dess att hon ska gå hem. Jippi-jeh-jeh, knappast att jag jublar! Fy fan vilken pest och pina! Sen veckan efter det kommer hon som ska ersätta mig, ännu mera ursch, ursch!


Jag går och fika nu och hoppas på att det kommer kännas lite bättre efter det.


Uppdatering kl. 13:20, skönt.. en av personerna kommer inte att komma.. dock inte hon som ska ersätta mig.  Men en mindre är ändå skönt.

Av Therese :) - 1 februari 2010 10:31

DSC00173.jpg picture by therese82aLördagen börjades med att jag målade en dörr. Sen bestämdes att vi skulle åka på skotertur. Vi fixade iordning och fika och klädde oss varmt då det egentligen inte var vidare varmt, sen åkte vi. Hann inte långt förän jag såg att en lampa som lyste. Enligt vad dom som sålde skotern sa så ska oljan blandas i bensinen och det hade vi gjort. Så det borde inte vara något problem. Efter ett tag till stannar min skoter mitt ute i skogen. Helt stum och helt slut på vatten. Blev till att bogsera den till närmaste väg.

Ser inte så bra ut i motorn nu men med ny kolv eller snarare två nya kolvar kommer en gå som ett skott igen. Innan jag ska ut och åka igen så måste jag kolla lamporna fungerar som de ska. Man blir förbannad på klåpare som håller på med sånt dom inte klarar! FY! Första skoterturen för mig med den skotern kan man inte säga var lyckad.


I helgen har jag även tvättat en hel del. Skönt att få bort det. Det som är kvar är att vika ihop det sista och stoppa in i garderoben igen. Dock är det det tråkigaste, tycker jag.

DSC00174.jpg picture by therese82a


Igår målade jag den blå klockan som länge har legat och skräpat för att den inte passat att ha någonstans. Försökte mig på att lura R att den alltid varit vit och jag tror nästan att jag lyckades för ett tag. Haha

klocka.jpg picture by therese82a


Ute har det nu åter börjat snöa en massa men trots det måste jag gå ut, mot min vilja. Jag måste försöka tina motorvärmaruttaget. Om det blir lika kallt som det var i natt (-30grader) så behöver man nog motorvärmaren i imorgon.


DSC00178.jpg picture by therese82a

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards