Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under oktober 2009

Av Therese :) - 17 oktober 2009 18:12

Öde i Stöde det må man då säga för när jag fråga om där finns ingen  bankomat fick jag veta. Kan det stämma? Hur som helst så blev vi då tvingad att gardera oss ifall det skulle bli affärer. Skulle nämligen dit och kolla på bil. Hem kom vi med denna:

2834758790.jpg picture by therese82a


Blev en sväng på affären också. Hittade en julklapp. Det här året känns det som jag ligger riktigt bra till med julklapparna. Har redan köpt 4 stycken.


Av Therese :) - 17 oktober 2009 11:00

Varför har jag inte tagit mig samman och klivit upp. Jag har grymt mkt att göra idag. Attans! 


Har tagit tag i en sak. Jag har mailat och sagt att jag inte ska ha en skit grej som dom mer eller mindre tvingade på mig och sen inte informerade om all information. Hälften av information fick jag efter att dom läst upp avtalet och jag godkänt det. Det är ju tur att man har 14 dagar ånger vecka så kunde man läsa igenom papperna dom skickade hem. Precis som man trodde var det ingenting att ha. Dessutom lurade dom mig vilket jag som kund inte gillar. Kunde inte kolla upp att det dom sa stämde just då men jag hade för mig att det inte var så som dom sa. Attans så arg jag blir på telefonförsäljare som tycker att deras saker är så bra, bra, bra och egentligen är det bara skit!

Det är en fet diss av företaget Smart Pensionval.


Har någon fler en jag den åsikten om dom?



Måste ut och grundmåla ribbor, sen måste jag tvätta bilen både invändigt och utvändigt samt byta däcken och en bil ska vi hinna med att kolla på. Mycket som måste hinnas med denna helg och allt helst idag. Jag känner mig redan slut.


Jag vill inte!

Jag längtar till sommaren! 


+25 grader blå himmel och strålande sol, bara 8 månader kvar till sommaren.


Ska riva sängkläderna ur sängen  nu och slänga in dom i tvättmaskinen så har man rent till ikväll.

Av Therese :) - 15 oktober 2009 12:11

Fy fan va jävla irriterad man kan bli på personer som inte kan ge fan i saker och ting och hålla fingrarna i styr! Håller någon på med något så stänger man inte ner det fönstret utan att fråga om det är okej! Det är tacken för att man hjälpte en person på lunchen med arbete.... Jag skulle blånekat och varit tvär, har jag lunch har jag!


Att personen i fråga aldrig kan låta bli saker och ting gör mig mest irriterad det är ju inte första gången precis denna händelse händer.


Nå, det jag skrev hjälpte hon mig med att ta bort så nu är min lunch snart slut.


Trevlig eftermiddag....


witch_fingers.jpg picture by therese82a


...lär ju jag ha

Av Therese :) - 12 oktober 2009 08:23

Idag ser det inte ut att bli någon sol. Tro om det är kallt idag då med andra ord. Jag skulle behöva måla lite idag med. Börjar bli hungrig nu så det är väll dags för att ta en fika till att börja dagen med. Sen kanske jag går en sväng till skogen och kollar om det finns några kantareller kvar.


Vore skoj att plocka några av årets sista kantareller.


Bio

Av Therese :) - 11 oktober 2009 11:13

Dagen igår var vigd till målning. Grundmåla klart det sista på ena väggen så nu är den klar grundad. Ska måla den idag med färg.

Efter den långa dagen så blev det bio på kväll. Var och såg Stieg Larsson uppföljaren Flickan som lekte med elden. Bra filmer detdär tycker jag. Synd bara att Jenny inte kunde följa med som det var tänk från början. Men ibland blir inte planerna som man tänkt sig.


Nu kurrar min mage och jag måste äta lite frukost.


Av Therese :) - 10 oktober 2009 09:07

Himlen klarblå men än så länge kallt. Antagligen blir denna dag riktigt fin. Det ser jag fram emot. Då blir det målning som gäller. Måste grundmåla det sista. Sen funderar jag på hur pass lång torktid det är. Hinner kanske måla på färgen också. Hoppas på det.


Har fått på plåten på taket. Känns bra. Ett steg närmare klart med tanke på att det nu inte är långt kvar till vintern. *ÅNGEST*


Ska snart ta mig lite frukost. Sen bär det iväg ut.

En dag på bygget väntar. Tjohooo!

Av Therese :) - 9 oktober 2009 21:24

Nu har jag återigen pigga på mig och känner mig betydligt piggare. Jag orkar vara vaken längre än kl. 20 och känner mig inte längre som en ful häxa.

Har trots att jag inte varit så pigg fixat en vecka så nu är man ledig i hela tre dagar. Underbart! Kan verkligen behöva vila.


brollopsfotografenSmall.jpg picture by therese82a

Mister R hade idag fått ett paket på posten. Paketet bestod av biobiljetter till filmen Bröllopsfotografen, dvd-box och glasscheckar 100:- hur najs som helst eftersom att jag ville se den filmen. Något att se fram emot.


Nu ska tas en dajm och sen kika vidare på Idol.

Av Therese :) - 6 oktober 2009 17:50

[sams+ton.jpg]

Så ser jag ut i min näsa idag om inte annat så känns det så. Jag orkar helt enkelt inte vara sjuk längre. En vecka idag. Att det aldrig kan ge med sig. Att det hela tiden blir något nytt. Har under dagen idag fått ont i tänderna. Bihåleinflammation? Hoppas inte!

Snart en timme kvar till jag slutar jobba sen blir det åter en kväll hem och lägga sig. *gäsp* Jag längtar redan. Finns något skoj att se på tv ikväll?

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards