Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under mars 2009

Av Therese :) - 9 mars 2009 01:31

Svetten rinner och jag nästan bort med alla droppar som bildas på min kropp. Kollade precis temperaturmätaren. Den visade +29,5 grad. Förklarar ju rätt säkert varför man svettas så mkt som man gör!


Tog strandpromenaden på väg hem från restaurangen. Sjukt spännande det är med tidvattnet ebb och flod. Stranden är sjukt lång nu. Hur kan vattnet bara försvinna och var försvinner det. Det lixom var ju så mkt mer vatten på dagen. Vet ju att det beror på gravitationskraft och så.. Men ändå konstigt allt detdär...


Fil:Orbit3.gif 

Av Therese :) - 8 mars 2009 21:23

Då är det söndag och klockan har slagit 17:23. Solen är på väg ned. Urscha så tragiskt. Dagarna bara tickar på och snart ska man hem till snö och arbete. Nja, inte så värst lockande vil jag lova!

Ska inte klaga över att kunna sitta på balkongen kolla ut över vattnet och se alla personer som glider fram på vågorna på surfingbrädorna. Sjukt duktig dom är. Egentligen borde man lära sig. Men är dock inte så förtjust i saltvattnet i när man får det i både ögon, näsa och mun. Det är det värsta jag vet när man badar! Dessutom är gillar jag inte fiskar och alger i vattnet. (ah vet, jag är kräsen)


Dagens väder var varmt, men tyvärr lite väl mkt moln på förmiddagen.


Nu ska jag kila och fixa lite mer kläder på mig. Sen ska vi ut och hitta något matställe. Återstår att se vad men troligen inte samma som igår. Då åt vi Fondue. Rätt okej tyckte jag. Men var andra som tyckte annat. Dessutom så var det två magar som inte tyckte den maten va så poppis!


Ska ta fram kameran och fota lite nu.

Ha det bra allesammans!

Av Therese :) - 7 mars 2009 21:28

Efter en het och solig dag på stranden så sitter jag nu inne och lyssnar på slutspurten i andra chansen, melodifestivalen. Tro hur det kommer sluta?!


Har bränt mig rätt bra idag. Blåsor på knän armar samt halsen och det kliar som bara den.. Urscha! Hoppas det lägger sig till imorgon.


Snart dags för att gå ut och äta. Tro bara vad det kommer bli det får man nog inte se förän det är dags.



Godkväll



Av Therese :) - 7 mars 2009 00:50

Ännu en solig dag! Varit riktigt skönt. Tror jag har bränt mig lite på axeln. Dessutom så ser jag ut som ett misslyckat korvskinn på magen. Dock har flagningen börjat stanna upp och jag hoppas på att få lite färg där jag flagnat.


Igår kväll var jag inge vidare. Trodde nästan för ett tag att jag skulle bli sjuk igen. Men hoppade över att äta middag utan det blev endast en vatten. Idag var jag då åter igen på banan! Skönt var ju det!


Ikväll har jag ätit godaste middagen hittills. För den som vill veta så var det hos Praia Shopping. Kött med pommes och grillade grönsaker. (låg mitt emot Habibs i hörnet)


Nu ska vi eventuellt se någon film.

Godnatt allesammans, men ni sover väll redan kanske....?!

Av Therese :) - 4 mars 2009 21:18

Hemma från en dag på stranden. Vädret har varit riktigt underbart! +28,5 grader var det i skuggan imorse när vi gick ner till stranden. Det är helt perfekt :)


Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så... Återkommer vid något annat tillfälle. Kvällen är ju långt från slut ännu här för vi ligger ju hela fyra timmar efter er hemma i kalla Sverige.

Av Therese :) - 4 mars 2009 11:55

Pontavykort.jpg picture by therese82a

Av Therese :) - 4 mars 2009 10:32

Ännu är kl. bara 6:30. Jag är vaken och pigg. Så ligger nu kvar i sängen och lyssnar på de snarkande som ligger kvar och sover. Smålyssnar även på bruser från vågorna, tallikar som slår ihop vid frukosten samt fågelkvitter.

Många saker kan man höra när man ligger och lyssnar.


Som det ser ut just nu kommer dagens väder bli bra. Men jag har lärt mig av den tid jag varit här att det kan börja regna när man minst anar det.


Tjaa för ett tag!


Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards