Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under augusti 2008

Av Therese :) - 8 augusti 2008 21:56

I eftermiddag kilade den nyblivna kisse mamman ut en sväng och kom senare tillbaka med blod i ansiktet. Torkade bort det och men tyckte ändå inte jag såg något sår på nosen. Så tänkte att hon har väll fått på sig av något hallon (eftersom att jag hittade en hallonmask i pälsen) Fast ändå konstig färg, men men..


Senare så gjorde jag ett fynd som jag verkligen inte tyckte var så skoj. Var nämligen ute i trädgården för att hänga tvätt och ser där något mörkt som ligger på backen. Första tanken har dom bajsa/kräkts där katterna? Jag kilar fram för att kolla och upptäcker att där ligger en liten kattunge till blöt och kall.

Då var mina misstankar rätt hela tiden, att det fanns något mer där inne i magen. För igår när jag kände på magen så rörde den sig lite. Inte i takt med andningen som katten hade. Därför trodde jag det fanns något mer men inte mister R, han kände inget han..


Kollade på kissen och såg så att det verkligen inte fanns något liv i den. Men ikke. Annars hade det ju varit mysigt för syskonet att ha ett syskon som värmer när mamma kilade iväg. För när mamma sprang ut så var det jag som fick gå runt och bära den lilla i handen för att den inte skulle "gråta".

Av Therese :) - 7 augusti 2008 20:10

Godkväll.

Efter jobbet idag så åkte jag hem och gjorde något som inte är direkt vanligt för att vara mig, tog mig nämligen en sovtimme. Låg på golvet och klappade kissarna och så somnade jag till en timme ungefär. Var faktist riktigt najs :) Var betydligt piggare när jag vaknade.

Lillkissen är så söt.


Imorgon är dagen då det är dags för olympiska spelen 2008 drar igång. Synd bara att man inte har slutat jobba då invigningen börjar. Skulle ju kunna vara trevligt att se. Sändningen börjar Svensk tid kl. 14. och vad jag vet så sänder iaf Eurosport den.


Kram på er allesammans :)

Av Therese :) - 7 augusti 2008 07:50

Trött var jag igår kväll, så jag kilade till säng vid kl. 22. Dock blev det inte så att jag somnade utan låg halv vaken och kikade på datorn och tv:n. Sen när mister R kom hem så var det dags att sova. Men det trodde ju jag jah!

Nä, då började den gosiga katten som legat vid min sida och kurra att hoppa omkring, skrika och springa runt. Åh, nej tänkte jag. Inte nu. Men jag insåg snart att det var dags. Nu undrar ni förstås vad det var dags för.


Jo, Det var nämligen så att för någon vecka sen upptäckte jag att ena katten började bli en liten tjockis. Så nu har jag en liten kissemiss bäbis hemma. En jättesöt en liten en :) 


Förlossningen var dock inte den lättaste, den började vid ca00 och lite efter klockan 02 kunde jag kila till sängs.

Kissemamma hade lite svårt att få ut ungen som ville hålla sig kvar inuti mammas mage men det ville inte mamman. Så hon tryckte och tryckte. Kisse bäbisen tittade ut lite men åkte sen in igen. Därefter så efter ett bra tag upptäcker jag endast en fot titta ut. Ikke så bra. Hon fortsätter trycka på, får ut ungen en bit till. Men sen tar det stopp. Hon skriker och börjar springa iväg. Vi fångar henne och försöker att hjälpa till att dra lite när hon trycker på. Händer inget. Ungen går inte att rubba. Tillsist så tar jag händerna och får tag i huvudet som sittar fast i mamman så jag tar i och trycker på. Typ som bakvänt klämma finne och kissen ramlar ut.

Trodde ett tag att bäbisen hade dött med tanke på att den inte låg i fosterhinnan som den brukar göra när den kkommer ut. Men det ordnade sig. Så nu är den lilla och mamman hemma och vilar upp sig. Medans jag själv är på jobbet. Frågan är bara hur trött kommer jag vara innan denna arbetsdag är slut?

Av Therese :) - 5 augusti 2008 17:12

Attans så trött jag är! Grymt trött! Typ så trött att jag skulle kunna somna på stolen jag sitter o arbetar på. Så kände det var dags för en paus nu.


Det enda som jag vill just nu är att åka hem och sova sova sova. Men jag vet att jag även borde olja in en bänk som är ute eller att man ska till killens föräldrar/mormor & morfar på middag som jag blev bjuden till vid typ kl. 17. Dock känns det otroligt meningslöst att åka dit till kl. ca. 19,45 om man skulle varit där för flera timmar sen.

Man kommer bli glodd på för var tugga man tar och känslan över att folk sitter och kontorllerar på hur man tuggar känns ju lockande, inte sant?


Just nu så känner jag mig rätt trött, irriterad och less.

Imorgon är jag ledig vilket känns välbehövligt. Jag längtar.


*gäsp*

Av Therese :) - 5 augusti 2008 13:29

Gårdagen var hur najs som helst. Träffade en gammal vän som jag inte träffat på ett år vilket var hur trevligt som helst! Gick ett varv på stan och kika lite och sen så bar det av mot ica där vi inhandlade lite mat till middagen. Sen raka spåret hem till huset för inspektion.

Hade en riktigt trevlig eftermiddag.


Sen så på kvällen så mer eller mindre bokade vi in nästa dejt, om ett år *haha* Helt sjukt att det blir så. Men det blir inte bättre när man inte bor på samma ställe :(


Även att jag är sjukt trött idag. Och än så har man många timmar kvar tills dess att man slutar för dagen.. BLÄ!

Av Therese :) - 5 augusti 2008 11:50

Snart är det dags för ännu några nya Wallander filmer. Nämligen 13 stycken. Inspelningarna kommer vara nu 2008-2009 enligt vad jag precis läst. Frågan är bara kommer dom bli lika bra som de andra?


9 Januari 2009, ah vet det är ett tag dit men ändå så bör jag ju komma ihåg att skriva att då kommer första nya Wallander filmen "Hämnden" på bioduken.

I nya filmerna så kommer vi få göra oss bekanta med lite nya skådespelare så som  Lena Endre, Sverrir Gudnasson från "Lasermannen" och Nina Zanjani från "Se upp för dårarna" bla.


Nu får vi bara vänta med spänning :)

Av Therese :) - 3 augusti 2008 23:19

Helgen har bara flytit på som bara den. Var arbete som gällt vilket inte alls kändes direkt jobbigt när vädret var kasst! Urscha så det har regnat.. Hoppas på att det blir bättre till veckan.

Har hunnit med att göra grymt mkt. Känns faktist riktigt skönt. Var inte så många sjukdomsfall som kom in. Så då hann man göra så mkt annat.


Nu så är det snart dags för sängen. Känns riktigt skönt att få krypa ner. Kanske att jag ska försöka kolla klart på Morgan Pålsson världsreporter. Eller också gör jag det någon annan dag. Det är ju rätt skönt att sova och känna sig utvilad när man åter igen måste upp tidigt imorgon. Jobb, jobb.


Godnatt!

Av Therese :) - 2 augusti 2008 10:41

Godmorgon allesammans!

Det är nu lördag, många är lediga men dock inte jag :(

Dock verkar dagens väder inte bli jättesuper, så det gör kanske inte så mkt att man jobbar idag. Man är ju hellre ledig en dag då vädret är jättefint.


Iaf så sov jag asdåligt inatt. Först och främst var det hur hett som helst inne. Sen när man väl sovit ett ta.. då man sover som bäst mitt i natten (kl. 02,50) så ringer killens mobil. Han svarade inte och snart kommer ett mobilsvars meddelande om att det var fel i en fabrik. Skiter i det och somnar om. Strax efter att man somnat om så kommer ett sms, RING MIG!

Men är man helt jävla dum i huvudet kan man ju fundera på.. Med tanke på att svarar man inte så vill man väll inte ha någon kontakt med personen som ringer eller så hör man inte. Kan man kräva att någon ska svara mitt i natten om man är ledig???

Jag bara väntade på att hemtelefonen skulle ringa och då j¤#%&"s skulle jag ryckt tag i luren och gett en regäl utskällning! Fan i mig att man inte ska få sova på nätterna riktigt för att någon kommer på att man ska beordra ut en arbetare mitt i natten pga. att det är fel någon annanstans. Den som har jour kan banne  mig göra skiten själv annars så kan man vänta till morgonen efter.


Till veckan så ska jag iaf träffa en kär gammal vän som det var dryga ett år sen jag träffa. Kommer bli jätteskoj. Får se vad vi hittar på för roligt, antagligen kanske en tur hem till mig för att kolla hur jag har det :)


Nu måste jag jobba vidare. *gäsp o vink*

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards