Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juni 2008

Av Therese :) - 9 juni 2008 21:06

Idag var det dags för besiktiningen av min fyrhjuling. Den gick igenom. Skönt, Tack snälla mister R för hjälpen. Även att jag läste besiktningeprotokollet och blev lite full i skratt.. Som alltid när det är besiktning på G så ska dom ju läsa av hur långt fordonet har gått. Så verkar dom tydligen ha gjort det även denna gång, eller? Nja, kanske inte.. dom måste ha läst av den digitalaklockan ist. för hur långt den har gått. Haha :)


Har fått hosta nu efter att sjukdommen har lagt sig så det är lite jobbigt men grymt mkt bättre än att ha feber, ont i munnen och vara helt slut.


Just nu sitter jag och kollar lite smått på Lyxfällan. Det är sjukt hur mkt pengar dom har i sin kassa... över 40 000.- och ändå så räcker inte pengarna till utan man går till föräldrarna och lånar. Pinsamt. Man kan ju fundera på om man verkligen är mogen nog för att ha eget hem, egen familj osv.. Alltså, helt sjukt! Vuxna människor väx upp.. Herreguh!

Av Therese :) - 8 juni 2008 22:56

Första dagen på en vecka som jag börja känna mig någolunda pigg. Som jag orkat med att göra något vettigt känns det som. Ikväll så var jag och lastade mig fyrhjuling som ska besiktas imorgon. Tro hur det kommer gå :S Har nämligen inte de bästa batteriet och idag hann jag inte köpa något eftersom att jag jobba till kl. 19.


Jag och tjejen jag jobbade med idag testade att beställa pizza på internet idag :) En rolig grej lixom som faktist fungerade riktigt bra så därför vill jag tipsa om denna härliga sida!!!


Pizza.nu


Så varför inte klicka in och beställa en pizza  nästa gång du blir hungrig? :D
Iofs. kanske inte den bästa tjänsten man kan tänka sig för dom personer som bor på landet.... Ingen som har utkörning till där jag bor. Men om man är på jobbet så är det en riktigt bra ställe att beställa pizza ifrån om man blir sugen :) Och sen att lägga till, självklart så säljs inte bara pizza utan det är bara en del av utbudet... utan det finns typ allt möjligt gott :D

Av Therese :) - 7 juni 2008 11:10

"sex timmars arbetsdag med bibehållen lön behålls"

Visst låter det underbart! Man kan verkligen hoppas att det Vänsterpartiets krav kommer att gå igenom. Man det är antaligen välldigt långt från att vara klart så det är väll något som enbart man kommer att få drömma om!

Vänsterpartiet vill även göra det dyrare med otrygga anställningsformer vilket verkligen kan vara bra! Jag vet åtminstonde ett ställe som jag har arbetat åt som utnyttjar personalen som bara den! Anställer andra för den som har extra anställning som vill ha mer timmar men istället så gör man som man själv vill. Utnyttjning av arbetskraft är en gobit för en del företag det märks helst klart! Så nog kan jag tycka det ska bli svårare att utnyttja människor.

ST.nu            Aftonbladet



Av Therese :) - 7 juni 2008 10:21

Igår var det klassfest. Skoj att se dom gamla klasskompisarna fast ändå så känns det inte som man hade så jättemkt gemensamt. Blev inte så mkt förfest för min del. Utan deckade och vila ett tag innan det bar i väg till Aveny men enligt vad som sägs så missade man inget genom att inte gå på förfesten.

Det jag däremot tyckte var skoj, var att träffa en gamla vänner som man lärde känna på gymnasietiden samt alla gamla klasskompisar därifrån. Visade sig vara riktigt många från min gymnasieklass där och eftersom att vi trivdes så bra ihop och hade många roliga stunder tillsammans så tog vi även en stund för varandra.


Var fotografering under kvällen, nya klassfoton. Jippi-jeh-jeh-not! Så det blev ett nytt klassfoto med klass 9C från den gamla tiden men sen så kom någon av dom gamla gymnasieklasskamraterna på den briljanta idén att knäppa nytt kort från gymnasiet. Så det var faktiist riktigt skojjigt. Så man får väll kanske se den bilden någongång med.


Annars så har hostan slagit till och jag är helt utslagen idag. Beror det på att jag inte proppat i mig någon värktablett idag??? Men känslan att jag gått på värktabletter i en vecka gör att jag nästan känner av rädslan att man kan ju bli beroende. Bättre att känna lite smärta kanske?


Tajm för att arbeta lite nu. Akuten börjar nog sakna sina journaler snart.. :S

Av Therese :) - 6 juni 2008 08:01

Btw. ställde mig på badrumsvågen igår och den visade nedgång i vikten. 1 ½ kg har man gått ner på den tid man varit sjuk :S
Undra hur mkt skit man stoppar i sig i vanliga fall som man inte behöver eller hur mkt näring som man går miste på genom att man inte kan äta?? :SS


Fortsätter det såhär så kan det sluta hur som helst...

Av Therese :) - 6 juni 2008 07:42

Sveriges nationaldag. Jehooo för alla som ska ut och fira, alla som ska göra en massa skoj. Men jag då?! Jo, en klassfest väntar på mig ikväll och det känns verkligen inge roligt. Senaste dagarnas sjukdom håller på att ta kål på en och man vill bara vila. När sov man riktigt en hel natt sist tro? Lördags!


Man håller fortfarande på att proppa i sig en massa tabletter för att få bli frisk men det känns som ingen återvändo. Imorse när jag vakna så kände det som att halsen och magen var full med blod (knäckt extra som vampyr?) så just nu känner jag mig lite illamående.


Ikväll är klassfesten och det är så grymt jobbigt att det är såhär. Jag mår mer eller mindre pissigt och jag var hur laddad som helst för dethär. Allt kändes riktigt skoj men nu.... Neeeh!


Så förbannat jävla ont jag har i mun, hals och öron emellan åt så vill man bara ta kniven och skära bort en del. BLÄ!

Av Therese :) - 4 juni 2008 23:05

Min desperathet över att slippa vara sjuk börjar bli extrem. Var en sväng o jobba idag halva dagen och tog då mig för att gå upp o prata med en läkare som dock tog mig lite mer på allvar än vad vårdcentralen gjorde. Inte helt otippat då när han såg hur idiotisk jag såg ut. Jag har så förbannat ont i käften. Har munsår överallt. Knappt så man kan svälja sitt egna saliv.


Hur som helst så var det examens dags på eftermiddagen. Och dom var alla så fina så :) Så nu blev det ett helt gäng med sjuksköterskor som är redo för dina behov.


Har varit och ätit en massa ikväll.. eller en massa o massa.. vet inte om jag kan kalla det för det :S Kunde knappt tugga så för en ynka liten tallrik tog det typ över en timme för att stoppa i sig. (Gissa hur ont min mun/hals/öron gör) Tur det kom en massa nya gäster hela tiden så märktes det inte så väl att man åt aslänge.


Nu måste jag vila lite. Och hoppas INNERLIGT att jag blir frisk snart!!!

Godnatt

Av Therese :) - 3 juni 2008 10:45

Halv deckad. Ja, så kan man kalla det. Det är konstigt att en ipren kan göra en pigg för ett tag. In i det sista försökte jag orka mig upp för att åka på jobbet idag. Men febern, ont i halsen och öron värken ville aldrig riktigt ge sig :( Just för tillfäller så känns allt lite bättre. Har varit så ett litet tag.

Iofs kan det bero på att jag har bäddat mig på en filt i trädgården och inte ligger inne. Ute är det svalkande vindar vilket verkligen är skönt då jag inte fryser utan enbart svettas hela förbannade tiden. Igår kväll rann tom svettdropparna, Urscha!!!


Dock är det iofs så bra att det har börjat blåsa svalkande vindar med tanke på skogsbranden som är lite söder om hälsingegränsen. Men som tur är för min del, så kan man ännu inte se någon brandrök från vårt hus så än är branden långt borta. Men när vindar börjar blåsa så vet man aldrig hur elden kan sprida sig, då kan allt gå fort fort.. :S


Jag måste verkligen bli frisk snart, jag har inte tid att vara sjuk, BLÄÄÄÄÄÄ! Ne, nu ska sovas lite och äta upp halstablettern, snart dags för ännu en ny ipren.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards