Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under februari 2008

Av Therese :) - 24 februari 2008 15:58

Idag har det varit riktigt bra väder. Har varit på en skotertur, grillat korv och tvättat. Även att jag har hängt ut tvätten på torkställningen.

Gick ju jättebra tills dess att killen kommer in och säger att tvättställningen legat på backen och att den gått av på ett ställe där uppe vid linorna. Tog till tejp, så nu är min torkställning lagad med tejp. Tro hur länge det håller :S


Nu ska jag ta tag i sorteringen av Thailandsbilderna som jag framkallat. Ingen vidare ordning på dom.. Men jag har iaf kommit igenom mer än hälften.. bara till att kämpa på :D

Av Therese :) - 24 februari 2008 10:24

Kan sammanfattas:


SÄMSTA HITTILLS!!!!

Av Therese :) - 23 februari 2008 12:19

Det började med att jag klev upp tidigt. Gjorde mig i ordning och kilade ner till köket. Jag hade kommit på att jag ville baka frukostbröd. Hur gott är inte det lixom?

Så letade fram ett recept i kokboken.. (även att jag sen hittade det på ICA´s mjöl påse) och började. Det blev supergott! Mums mums!

Men eftersom att jag ändå hade mer jäst hemma så bakade jag även lite bullar eftersom att jag hade allt till det, trodde jag iaf. Kom till att jag skulle hitta bullformar. Arsch då, sluuut. Det fick bli bullar utan. Men inte nog med att det saknades formar. Sen när jag hade penslat med ägg och ska hämta pärlsockret så saknades även det. Så det blev inte riktigt vanliga bullar om man säger så...

Det blev bullar utan formar med chokladströsel på :D men det blev gott ändå.


Så nu funderar jag på om vi ska ta skotern på en liten utflyckt eller om man kommer blåsa bort då i "stormen"?! Vi får väll se, ska iaf kila ut efter tidningen som min mamma gett till oss i två veckor, najs deh! =)

Av Therese :) - 22 februari 2008 20:23

Innan jag kilade iväg så skulle nyheterna kontrolleras. Och hittade detta artikel om en tjej och en kille som vanvårdat sitt barn! Alltså man kan ju fundera på om vissa personer är nog mogen för att skaffa ett barn!


I artikeln så står det att barnet lämnades i en barnstol i åtta dagar och sen konstaterades att barnet svält ihjäl medans mamman och pappan fastnade med hövvena i dataspel. GRÄSLIGT!!!


Ja, eftersom att det är en artikel så kan ni läsa mer om den här!

Av Therese :) - 22 februari 2008 20:09

Då var det helg igen! Underbart!
Har idag efter jobbet varit en sväng ner på stan och shoppade en mobil till killen samt att jag shoppade fotoalbum. Så nu kan man fixa lite  med fotoalbum. Kanske att man ska börja nu?! Eller se på tv istället?! Det är frågan.


Hade fått ett paket idag med som jag var och hämtade ut ikväll. 2 flaskor matlagningsolja :D Najs det! Kommer säkert gå åt förr eller senare!


Dags att fundera på vad man ska göra nu. Snart är det ju dags för sängen! Men en sak är iaf säkert, underbart att vara ledig i helgen!

Yehoo!

Av Therese :) - 21 februari 2008 21:17

Oj så trött jag är nu. Kanske borde man lägga sig eller kanske ska man hålla sig vaken ett tag till? Kanske att man borde laga sig något att äta. Men vad?

Har ännu inte blivit någon middag. Det är liksom lite tråkigt att laga mat till sig själv när man kom hem kl. 19,45..


För rut ikväll så ringde dom från någon fond där man skulle skänka pengar för barnen i sydamerica.

Vi ringer runt en gång varje år och nu har vi kommit till ditt område osv. Dravvel dravvel. Varför istället inte fråga om man ringer och stör. Dessutom så gör dom som vanligt, passar på när det är en massa tv program på tvn som många sitter och kollar på. Så samtalen ska bli snabbt avslutad och att man ska skänka pengar.

Hon säger att 150kr räcker till mat en hel månad. Har du lust att skänka det. (okej, var det inte längre frivilligt belopp??)

Sen lägger dom fram det att kan man inte skänka denna måndad. kan man göra det i mars eller april. Dessutom fick man skänka ett valfritt belopp.

Faktist att jag tycker att det är otroligt jobbigt med sånnadär folk som ringer och ska sälja och vill att man ska skänka hela tiden.


Jag tycker synd om den person som måste sitta och ringa runt en massa!

Av Therese :) - 21 februari 2008 09:11

Ja, som jag skrev tidigare så var det månförmörkelse idag, men jag var dock inte så pigg så jag vaknade och såg den. Iofs kanske det hade varit coolt att se en röd måne.

Hur som helst, snart dags för mig att börja jobba... Åhhh, Orka inte är min tanke om det. Men man måste som alltid ta sig i kragen.


Tjingeling så länge.

Av Therese :) - 20 februari 2008 18:31

Oj, så länge jag haft omröstning om julen, kanske känns lite som jag borde byta så jag gjorde det precis även. Så rösta på!Så här blev resultatet i förra omröstningen: 

Är du nöjd med julen?

Jepp    65.2 %


Nooo    21.7 %


Jag firade inte julen    13 %

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards