Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under juli 2007

Av Therese :) - 4 juli 2007 07:22

Åh nej, lagomt till semestern så har nu service nyckeln tänds i bilen. Tro vad det är som ska fixas denna gången.. Hoppas det bara är typ olja o så.. Billigare saker...


Ikväll är det iaf gatufesten och grejjen på Primero som gäller, kan ju bli trevligt.


Tro om chefens fruga har tryckt ut den lille ännu då.. Tiden har gått ut, så snart borde den vara på väg. :D


Dags att slita igen.

Kram på er allesammans!

Av Therese :) - 3 juli 2007 20:16

Mister R hade visst vunnit samma pris som mig idag på Rixfm. :D
Så det blir kanske till att kila bort på Primero och tjekka läget. Äta lite buffé och dricka vin.. Eller kanske cola..?! Man lär väll ha bilen i stan... Hmms.. hur som helst så kan det ju bli roligt när man kan gå fyra stycken. Ville du med Jempa? Annars, någon annan som anmäler sig? :D


Råkade ut för en rätt så rolig sak idag på jobbet. Mobilen ringde och jag svara. På andra sidan luren så säger personen att det är D och undrar om han kommit till Therese. Jag tänkte, jag måste hört fel.. Hmm.. Sen börja han prata om jag skulle komma och byta av honom kl. fyra. Va, svara jag..  Jag förstod inte så mkt då.. Men roligt var det. Hur som helst så kom vi fram till att han ringt till fel Therese. funderat på det hela och kommit fram till att det måste vara så att hans telefon gick ju sönder i helgen. Då måste han lånat tjejjens telefon (min arbetskamrat) och jag har legat inlagd i telefonboken. Men rätt lustigt var det iaf. Hahaha :D


Dags att kila ut i det fina vädret för ett tag!

Tjaaao!

Av Therese :) - 3 juli 2007 14:22

Idag så har man vunnit 2 biljetter till Primero imorgon när "det lilla äcklet" ska dit. Kan ju bli trevligt. Buffe och ett glasvin.

Roligt att vinna saker har jag kommit på.

Me love to win!!! :D


Imorgon blir det nog även middag i Dallan tältet som det verka! God mat där. Mumsigt värre lixom *hihi*

Av Therese :) - 2 juli 2007 13:02

Nå, grattis än en gång syster yster på födelsedagen och än en gång grattis till priset som du vann! Grattis till 1:a pris i Gatufest tävlingen! 2 tredagars biljetter! Absolut inte fy skam inte!! Gratttiiiiisss!


LÄNK

Av Therese :) - 2 juli 2007 12:47

Åh, förstå något snälla du.. Jag vore evigt tacksam då! Är det sådär gaggig man blir som gammal????? :SS


Ikväll efter jobbet blir det kalas hos syster yster. Hon blir hela 21 år :D Gamla tjejen lixom. Grattis grattis!



Nedräkning

Fredag, lördag. söndag

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag.

SEMESTER om 9 dagar!!!!

Av Therese :) - 1 juli 2007 20:54

"Mitt bland soporna vid återvinningsstationen låg sekretessbelagda patientjournaler med ingående intima detaljer om patienterna - missbruk, cancer och transplantationer beskrivs detaljerat."


LÄNK


Är det inte lite väl konstig att läkare ens får ta med sig journalerna hem. 

Läkarna ska väll inte jobba hemifrån eller utanför arbetstiden. Så varför tog läkaren med sig journalerna hem från början... Hmms..


Av Therese :) - 1 juli 2007 20:42

  Bild från artikel på Expressens hemsida.Jag förstår inte varför man skriver en artikel och lägger ut sånna här bilder. Sudda ut huvudena, varför? Ska man sett bilden förut och i och med det veta vem som är på bilden? Eller är det bara för att det ska vara en bild. Det är ju egentligen inte meningen att man ska veta vem det handlar om jue. Dom är så onödiga tycker jag. Någon som kan säga mig varför man gör sådär med bilderna?

Av Therese :) - 1 juli 2007 15:44

Jag är typ less nu. Inget känns längre någo roligt. Folk bara gnäller, är dum och mår gott över att vara dumma.

Redan igår eftermiddag börja det med när vi byggde ställning och maskinen jag skrapar med låter ju. Då fick man gnäll över att man försökte göra något. Sen fortsatte det att folk jävlas med en. Då skulle killens lillebror åka vattenskidor och med vilje gjorde han en sladd för att spruta upp vatten på mig så att jag skulle bli blöt. Tydligen tyckte de vuxna folket runt omkring att det va skitskoj att jag satt på bryggan med en telefon 1vecka gammal.. Hade ju varit bra om telefonen gick sönder. Den klara ju sig. Men ändå blev jag sur och gick hem. Roligt att skratta åt andras sorg och mister R va väll inte så mkt bättre. Han säger till mig at man dör ju inte av att få på sig lite vatten när han inte ens vet vad som hände.


Sen va det söndag igen då... Först sliter man som ett djur och bär massa tunga ställningsrör och sen när man är klar så kommer han på att han ska dra iväg till sina föräldrar för att prata och kolla. Då kan man ju fundera på va det är till för nytta. Hur som helst så gick det hur lång tid som helst där borta och jag skickar ett sms och frågar var han tagit vägen. Flera timmar för att prata och kolla.. Då måste det vara något fel. Då kommer han hem och å bron så sitter jag för att försöka få ren displayen på telefonen., Själv klart ska han hjälpa till och tar fram skruvmejslen för att bryta. 


Ja ha.. då va displayglaset sönder! Tack och bock jävla snopp!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards