Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under mars 2007

Av Therese :) - 23 mars 2007 07:16

Igår var en skit dag! En av de sämsta dethär året! Började med en massa gnäll klockan sju på morgonen. Därefter så förflöt dagen rätt okej.. och sluta med att jag kom hem på kvällen och hade glömt nycklarna på jobbet.. Så fick kila bort till killens föräldrar och hämta reservnycklarna... Irriterande! Sen så öppnar jag posten och inser då att det kommit ett brev från posten. Vad kan det varit? Jag öppnar det och tydligen var det ett brev som skickats som var frankerat med för lite pengar... Hade frankerat med 5.50 tydligen men dom ville ha 11 spänn för att skicka brevet, tydligen. Sen så skynda de sig att lägga på en administrationsavgift på 25 spänn. Åhh, irriterande!Ska dagen fortsätta idag eller blir det bättre idag?Jag vill inte göra något idag, för vad det än är så lär det säkert bara bli fel!?

Av Therese :) - 22 mars 2007 07:22

Första samtalet på jobbet så ringer en kvinna och säger att hon har en så svår fråga att hon vill tala med någon äldre på arbetsplatsen. Jag frågar då om det går bra att prata med H som står precis bredvid mig. Och hon funderar ett tag och säger snabbt ja. H tar samtalet och efter så får jag veta precis vad det handlade om. Det var en sak som jag hade kunna lösa precis lika bra som vilken annan som helst på arbetsplatsen. Fy fan va dålig jag känner mig! Det känns som att jag inte klarar av något allt! Eller menar hon att de yngre på arbetsplatsen gör felen? Nå, yngsta är ju enbart 24 år och sen två som är snart 25, så jag antar att vi småttingar inte kan så mkt! Ne, hon ska allt få höra sen.. Hon har något gott att vänta på! Bitch!

Av Therese :) - 21 mars 2007 20:17

Idag så hade jag planerat att jag skulle ta det lungt i solen och sedan åka runt och hälsa på mormor, moster, farfar samt hemma hos familjen. Så blev det dock inte. Utan mitt på dagen var jag ju till killens farmor och åt våfflor. Sen på eftermiddagen när jag tänkte åka inåt stan så ringde syrrans kille och ville komma och hälsa på ikväll. Vad skulle jag bjuda på?! Jag hade inget hemma så jag skyndade mig att röra ihop en kladdkaka. Som vi alla tyckte var super god :D Skönt att de tyckte om den eftersom att vad skulle jag annars bjudit på? Hmms.. Nå ja! Nu är det snart dags för att sova. Egentligen hade jag planerat att jag kanske skulle se på någon film. Så blev det ju som sagt inte.. Utan jag tar nog och sätter mig och kollar på hockeyn ett tag! EFtersom att Timrå åkte ur i helgen så hejjar vi nu på Modo!Hejja Modo!

Av Therese :) - 21 mars 2007 14:20

Inbrott på Norells trädgård, tro om de va skummisarna som jag såg igår som istället gick dit och stal?! Det är ju inte helt osannoligt att det inte skulle vara dom... För skummigheten var typ 98.9%Har precis varit till B och K och fått lite mat, nämligen våfflor. Dessutom provat en mössa som B håller på att sticka till mig! KOmmer bli jätte skönt är ddet blir kallt! Till hösten då kanske? För nu hoppas jag inte på något mer snöande. På vägen hem såg jag och E en rätt skojjig sak. Nämligen hörde fåglar som kom och skrikande. Jag stannade till för att kolla vad det var och upptäcker då två svanar som går in för landning på en fläck på sjön. Men det var dock ingen riktigt vattenpöl som jag tror att svanarna trodde. Det var nämligen en ispöl. Så när svanarna landa där gled dom iväg och ut i snön! Ja, ni kan ju gissa hur roligt det såg ut? Försökte med att skynda mig att dra upp kameran.. men då var det nästan slut på batteri så jag fick inte knäppa kort.. irriterande :( Hade annars varit en otroligt fin bild :D

Av Therese :) - 21 mars 2007 07:52

Nu är solen framme igen och gassar på som bara den! Snön tinar bort! Jeehooooo! :D

Av Therese :) - 20 mars 2007 20:15

På väg hem från jobbet så stannade jag till på affären för att handla lite. Dock inte så mkt men kakao och bröd :DHur som helst. På affären var en kille som jag kände hade blickarna mot mig rätt så agresiva.. Mötte honom en gång, två gånger osv. Eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle inhandla så gick jag och "yra" runt lite innan jag bestämde mig. Tänkte att hoppas bara inte han kommer och ska ut i kassan precis när jag ska dit.. Självklart kommer han mot kassan då. Paranoid? Eller bara slumpen?Då uppsluter även en kompis till honom.Mina tankar var, vem tar och plocka i varukorgen en kvällstidning det första man gör för att sedan gå runt runt i butiken? Tidningarna finns ju vid kassorna?! Tydligen hade även ena kassörskan sett männen och höll lite extra koll på de... Även hört den ena ringa till den andra inne i butiken och sagt att de skulle dra därifrån. Är det inte rätt konstig att man ringer till varandra på en liten butik? Även om de inte var där för att sno grejjor så skulle det varit jag som var i deras kläder hade jag plockat ihop det jag skulle ha för att bevisa att jag verkligen skulle handla! Nog för att jag skulle aldrig komma på att gå in på en affär och inte ha några pengar med mig till det jag plockar för mig!Nu är gott & blandat godisarna snart slut (dock inte de svarta), fast en sak kan jag ju glädja mig åt.. Min arbetskompis hade skickat in frågeslingan som vi gick förra veckan åt mig och jag vaaannnn!!! :DGlömde dock att hämta ut priset så jag vet inte vad det är.. :S

Av Therese :) - 20 mars 2007 08:10

HJÄLP!!!Igår förmiddag innan jag skulle till jobbet så var det en spindel i handfatet. där fick den stanna eftersom jag inte klara av att ta bort den. Kvar var den igår kväll, så även nu... Fast nu är de två där.Hur kan dom föröka sig sådär? Delar de på sig? Kommer de upp ur avloppet? Ja ni, jag vet faktist inte men jag hoppas på att dom försvinner SNARAST!!!

Av Therese :) - 19 mars 2007 17:40

Kom precis på att det fanns tacco dip kvar sen i fredags :STusan å.. Är typ sista dagen att äta upp den! Har precis mumsat i mig två fat. Men nu blir det nog inget mer. Då lär det snart synas på magen att jag proppa i mit onyttigheter...Ska försöka att fixa syrrans studentfilm sen i somras.. Har äntligen tagit mig i kragen och lagt in programmet på datorn så det fungerar!Annars e det rätt soft just nu!Jag jäseeeeeeeeeeer!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards