Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under februari 2007

Av Therese :) - 26 februari 2007 09:00

Ledig efter att ha jobbat helgen! Känns ju verkligen inte helt fel. Har legat och slappa länge i sängen. Så gott som till nu. Jag och ena kissen, medans de andra två har varit ute en sväng och sprungit. De enda jag hunnit med till morgonen är att sopa av bilen och stoppa i värmaren för att sedan kunna dra iväg en sväng. Egentligen borde man tvätta bilen känns det som. Den är super skitig och indränkt i vägsaltet! Urscha! Sluta upp med att salta vägarna. Det blir så skitigt och det förstör så mkt. Man kan ju fundera på hur dom klarar sig i andra län där dom inte saltar.Nu dags för frukosten och kanske att läsa lite tidning. Lär väll vara något nytt tragiskt det skrivs om, som alltid! :(

Av Therese :) - 25 februari 2007 22:27

Då har man fålla upp två gardiner av fyra. Så nu är jag rätt trött. Dags att sova må tro?Jepp, godnatt!

Av Therese :) - 25 februari 2007 15:29

Nå, då är det söndag. Har jobbat i helgen, dvs. fullt upp! Så imorgon ska det bli skönt att vara ledig :DSka troligen åka in till stan och kolla på en soffa då samt en sväng på classes och inhandla fjärrbrytare som jag ska koppla in i skåp med lyse som det är svårt att komma åt lysknappen på :DTror att det kommer bli jätte bra! Sen så är det bara till att skruva fast skåpen i väggen, torka ur dessa och tvätta glasen som ska in i skåpen. Även att jag måste lägga upp gardinerna som jag köpte till lägenheten vi hade på Skönsmon. Hade planer på att ha bambu gardiner i vardagsrummet nämligen och de är typ 25cm för långa men jag antar att det blir nog inte så bra om jag börja och klipper i dessa :S Får se vad jag gör med dessa.Nu kallar jobbet på mig igen! Hejhej!

Av Therese :) - 23 februari 2007 21:32

Isolering är egentligen inget som jag tycker om. Det gör att kroppen kliar! Urscha! Sist jag höll på med isoleringen så fick jag massa utslag på händerna som klia jätte mkt. Hoppas inte jag får så nu igen, vill inte det. Sitter nu och lyssar på melodifestivalen låtarna som ska vara med imorgon. De finns flera som jag tycker verkar rätt okej. Få se imorgon hur jag känner när jag hör låtarna igen :DKanske finns den slutliga vinnaren imorgon?! Vem vet?

Av Therese :) - 23 februari 2007 16:55

Visst blev de snygga med det nya tyget? ;)

Av Therese :) - 23 februari 2007 07:28

Så har de gamla stolarna fått lite nytt tyg. Så nu är de rena och fina :D Var nämligen ägaren innan oss som lämnade en hel möbelgrupp fyra matbords stolar, två andra stolar, bord och skänk i samma serie. Ska även klä om de två andra stolarna men det fanns inte tyg hemma så det räckte. Men dom på tygaffären skulle kontakta mig när de kom hem. Bytte fönstret igår även fast det var -6 och snöade. Men snart är ju rummet klart. Enbart fönsterbrädorna som jag målade igår som ska sättas på plats. Sen är det klart!

Av Therese :) - 22 februari 2007 13:45

Då var det besiktning imorse klockan 8,00. När vi väl skulle till att åka så gick det inte att stänga ena dörren fram. Tusan åxå. Vi tog då fram värmepistolen och värmde ett tag. Sedan drog vi iväg. Väl framme så vart vi lite försenade. Fast dock inte mkt. Men alla dessa bilköer som skulle vara där. Som oftast så har man aldrig turen på sin sida. Så även idag. Då kom vi dit lite över 08.00 och skulle trycka in registrerings numret. Den hittades inte kontakta personalen. Går in och pratar med dom. Upplysningen jag fick var att om man kommer försent så hålls tiden enbart i 5min. Störande, men som tur va så hade de en ny tid lite senare som vi kunde få kl. 09,30. Så vi åkte då till killens jobb och va där ett tag och sen tillbaka. Såklart så är det som vanligt då. Alltid ska något jävlas. Då hade bakdörren frysit ihop och gick inte att öppna. Nå, det känns ju ändå skönt att de hitta något fler fel så att man inte får ombesiktning enbart för att bakdörren inte gick att öppna.Har även varit och handlat tyg. Ska nämligen klä om några stolar, blir spännande att se om jag klarar av det. Blev ett svart tyg med "diamanter" som hon på affären kallade det. Snöar även idag... Snö, snö, snö. Börjar kännas lite tjatigt med att det hela tiden ska snöööööa!

Av Therese :) - 21 februari 2007 22:02

Imorse när jag skulle till jobbet var jag lite orolig att det skulle bli problem med bilen. -30 grader visade termometern. Lite väl kyligt för min smak. Pälsade på mig regält eftersom att jag vet att bilen brukar kunna krångla. Fast det borde inte vara några problem, den hade ju varit inne på service. Så då borde det vara fixat. Kommer ut till bilen där den står och har motor och kupévärmaren i. Skönt med en varm bil åtminstonde var tanken. Jo men visst ja. Stoppar in väskan och matlådan och lägger in täckbyxorna som jag tagit med fall något skulle hända. Ingen fläkt som gick och i och med det kunde jag även räkna ut att då har inte motorvärmaren heller gått. Något segstartad var bilen. Men när den väl kom igång gick den som en klocka och inte pep den och larma för att den gick varm! Underbart! Är bilen nu riktigt tillfixad! (hoppas iaf det)I eftermiddag satt det igång igen med snöandet. Urscha, ska det inte vara nog snart. Det snöar och snöar. Själv så längtar jag till sommaren eller åtminstonde våren! Välkommen fram solen med värme :DVar lite jobbigt att ta sig hem. Så mkt snö att man knappt såg var vägen gick delvis. Dags att kila och försöka tina kallvattnet som har frysit. Åhhh!SOLEN, var är du?

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards