Välkommen - känn dig som hemma

Alla inlägg under maj 2006

Av Therese :) - 18 maj 2006 10:21

Mellan 15-20 år är kvinnan som Asien, välkänd men outforskad. Mellan 20-30 år är kvinnan som Afrika, het men ändå fuktig. Mellan 30-40 år är kvinnan som USA, effektiv och tekniskt fulländad. Mellan 40-50 år är kvinnan som Europa efter två världkrig, härjad men ändå skön. Mellan 50-60 år är kvinnan som Ryssland, alla vet var det ligger men ingen vill dit.

Av Therese :) - 18 maj 2006 10:20

Mellan 15-20 år är mannen som en Fiat, liten men ettrig. Mellan 20-30 år är mannen som en Porsche, snabb och välsmord. Mellan 30-40 år är mannen som en Opel Record, lovar mer än den håller. Mellan 50-60 år är mannen som en gammal Ford, man måste hälla i honom lite sprit för att få honom att starta.

Av Therese :) - 18 maj 2006 07:45

Vakna till tidigt tidigt idag... vet inte om det är för man e ledig, men typiskt är det iaf. när det är enda dagen på veckan som man verkligen kan sova ut ordentligt!Men när jag vakna så slog jag på Wallander och kollade färdigt på Fotografen, därefter så kolla jag på Täckmanteln. Rätt bra va de men det brukar ju Wallanderfilmerna åtminstonde de nya vara! Det tycker även två av mina kissekatter :D De är så söta när de gör sånnadära halvkonstiga saker! De är ju trots allt djur! :)Ne tajm att kliva upp och göra något skoj!

Av Therese :) - 17 maj 2006 20:12

Förlåt bostadsrätts föreningen att jag krypit undan från er utomhusstädning idag... skämms på mig!Men jag åkte faktist till familjen efter jobbet, idag igen.. och fick lite god mat! Hemma gjord pytt i panna, satt perfa för magen :DDet är en mycket god anledning till att slippa undan! För mat är ju viktigt för magen. *hihi*Dags att sms:a killens mamma... hon sms:a mig nyss och jag tror faktist hon blir glad om hon får svar av mig :D

Av Therese :) - 16 maj 2006 21:20

De stod efter Bergsgatan nyss och hade laserpistolen öppe... panga på alla bilar som kom. Skönt att man inte blev intagen. Tycker egentligen inte om poliserna... Tycker de är lite.. hmm.. ja, kan inte förklara.. Men de vore kanske bättre att de försöker göra nytta ist för att jaga de som kör typ 10km för fort...Mig jaga de när jag körde fyrhjulingen och påstod att jag körde över 70km/h med den... men om jag ska säga sanningen så har jag maxat den i en lång utförsbacke 65km/h..Sen så en julafton för några år sen, så var det folk på gården hemma hos familjen.. De stal då skotern!Sen får man inte göra de som gör brottet något men polisen kommer inte och gör de dom ska... Lite konstigt de dära.. jag få det inte riktigt att gå ihop!Har även typ boka en tid nu på ett möte jag ska ha med en VD. Ska enbart bekräfta tiden.. men de ska bli spännande.. *väntar och ser* :)Dags för lite diskning!

Av Therese :) - 16 maj 2006 14:10

Stora päron eller äpplenär de jättestora kan man fråga bordsgrannen om han vill dela ett. Man behöver inte skala bara för att det skall vara fint. Det förutsätts att de är sköljda.Till päron och äpplen, brukar det också finnas en fruktkniv. Med den delar man frukten mitt itu och sedan skär man ut kärnhuset. Därefter skärs frukten i mindre klyftor med kniv och gaffel och äter dem i mindre bitar med besticken.Apelsin, skalar man inte med handen, använd även här fruktkniven. Sedan kan man äta klyftorna genom att ta dem med handen.Frukt med stora kärnorbiter man i och sedan spottar man ut kärnan på fruktgaffeln och lägger kärnan på tallrikskanten.Druvortill dessa brukar det finnas en druvsax att klippa av dem med, annars får man försiktigt nypa av. De äts med skalet på och är det stora kärnor får man diskret spotta ut dem i handen och lägga dem på tallrikskanten.Etikett docktorn

Av Therese :) - 16 maj 2006 14:03

Ojojoj, så trött jag är... inte bättre med att man har en stillasittande arbetsuppgift.. sitter nämligen och registrerar in journaler som är från gamla Sidsjön. Gammalt matrial som består av en massa små papper och papper som är sliten i kanterna. Men snart klar med den högen jag tagit för mig. Ska bli skönt!Nu dags för fika, tror att det blir en frukt för mig! :D

Av Therese :) - 15 maj 2006 23:37

Börjar bli dags att sova lite nu! Börjar bli trött efter en lång dag. *GÄSP*Duktigt av Svenska hockey laget att inte förlora idag mot Ryssland, fast de hade ju gärna fått vinna :DMen men, sånt är livet! Inte fyskam och spela oavgjort heller... De borde ju iofs. säga att båda lagen va ungefär lika duktig... eller kanske den som spelar mest fult och har mest tur!?Hur som helst, godnatt!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Bloggplatsen ska i framtiden ha reklam på bloggen vad tycker du om det?
 Dåligt!!
 Bra!!
 Va?
 Lite reklam skadar väll inte?
 Ingen åsikt

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Skapa flashcards